search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:04
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις – Τα μηνύματα που έστειλε η φερόμενη ως δράστης στο θύμα

12.06.2020 13:00
Επίθεση με βιτριόλι: Νέο «χτύπημα» στο θύμα με υδροκυάνιο φέρεται να σχεδίαζε η δράστης - Media

 

Ενώ η φερόμενη ως δράστης της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας περνά τη «βάσανο» της κατάθεσης στον εισαγγελέα, νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση αυτή έρχονται στην δημοσιότητα.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι αρχές θεωρούν την ερωτική αντιζηλία φαίνεται ως το κίνητρο της επίθεσης, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 35χρονη που συνελήφθη και κατηγορείται για την επίθεση φέρεται να “στοχοποίησε” την Ιωάννα, θεωρώντας την ως υπεύθυνη για το γεγονός ότι δεν εξελισσόταν η σχέση της με έναν 35χρονο άνδρα.

Ένα αίτημα φιλίας στο Facebook που είχε στείλει ο σύντροφος της 35χρονης στην Ιωάννα, φέρεται να ήταν εκείνο το γεγονός που “πυροδότησε” τα σενάρια στο μυαλό της δράστιδος και την ώθησε να καταστρώσει το φρικτό σχέδιο της επίθεσης με βιτριόλι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
 
Ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε στο Star ότι οι δύο γυναίκες ήταν απλές γνωστές, που κατάγονταν από τον ίδιο νομό και είχαν συναντηθεί ελάχιστες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτός είναι, εξάλλου, ο λόγος που η Ιωάννα δεν είχε αναφέρει την 35χρονη ως ύποπτη για την επίθεση σε βάρος της. Η 34χρονη Ιωάννα είπε στον δικηγόρο της, πως ουδέποτε την είχε απειλήσει η κατηγορούμενη ή είχε αισθανθεί κάποιο αρνητικό συναίσθημα προς το πρόσωπό της.
 
Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, κάποια στιγμή η Ιωάννα δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της κατηγορούμενης, το οποίο αποδέχθηκε. Στη συνέχεια, δέχθηκε ένα μήνυμα από την 35χρονη στο Facebook, στο οποίο τη ρωτούσε αν γνώριζε τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η Ιωάννα της απάντησε πως δεν τον γνωρίζει και πως απλά της έστειλε ένα αίτημα φιλίας και τίποτα παραπάνω.
 
Έξι μήνες αργότερα, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε ξανά αίτημα φιλίας στην Ιωάννα. Εκείνη επειδή δεν τον θυμόταν, το αποδέχθηκε ξανά, αφού τον είχε διαγράψει και δέχθηκε και πάλι ένα μήνυμα από την κατηγορούμενη που τη ρωτούσε πάλι το ίδιο πράγμα.
 
Η Ιωάννα δεν έδωσε σημασία στις επικοινωνίες αυτές που είχε με την 35χρονη, που φαίνεται να ήταν και οι μοναδικές μεταξύ των δύο γυναικών. Όπως αναφέρει το Star, πληροφορίες αναφέρουν πως η κατηγορούμενη είχε στείλει το τελευταίο μήνυμα στην Ιωάννα πριν από δύο χρόνια και έκτοτε οι δύο γυναίκες ούτε είχαν μιλήσει ξανά ούτε είχαν συναντηθεί.
 
Όσο για τον άνδρα, που φέρεται να είναι το “μήλον της Έριδος”, η Ιωάννα δεν τον γνωρίζει και δεν τον έχει δει ποτέ στη ζωή της, κάτι που φέρεται να επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας στους αστυνομικούς. Ωστόσο, στο μυαλό της κατηγορούμενης, φαίνεται πως είχε “σφηνωθεί” η ιδέα πως η Ιωάννα ευθύνεται για το γεγονός ότι η σχέση της με τον σύντροφό της δεν προχωρά πιο σοβαρά.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:04