search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε η σεναριογράφος της σειράς «This is Us»

12.06.2020 13:22
Αυτοκτόνησε η σεναριογράφος της σειράς «This is Us» - Media

 

Τέλος στη ζωή της έδωσε η Αφροαμερικανίδα σεναριογράφος Τζας Γουότερς, η οποία εργαζόταν στην επιτυχημένη δραματική σειρά, This is Us.

Η είδηση του θανάτου της σε ηλικία μόλις 39 ετών ήρθε ως σοκ την περαμένη Τετάρτη, ενώ τώρα δημοσιοποιήθηκαν τα αίτια.

Σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, η σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών κρεμάστηκε και ο τρόπος θανάτου κρίθηκε ως αυτοκτονία.

«Ολόκληρη η οικογένεια του This Is Us είναι συντετριμμένη με την είδηση πως η Τζας Γουότερς πέθανε. Στον χρόνο που περάσαμε μαζί, η Τζας άφησε το σημάδι της σε όλους εμάς. Ήταν μια λαμπρή αφηγητής και μια δύναμη της φύσης. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ήταν μία από εμάς», γράφουν στο Twitter.

Ο δημιουργός της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Νταν Φότζελμαν πρόσθεσε: «Αυτή η είδηση με σόκαρε. Η Τζας ήταν μια λαμπρή νέα και είχε ακόμη πολλές ιστορίες να πει. Άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην εκπομπή μας και η καρδιά μου ράγισε με την είδηση του θανάτου της».

Συλλυπητήρια έστειλε και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μάντι Μουρ (Mandy Moore) γράφοντας στο Twitter: «Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένεια της Τζας και στα αγαπημένα της πρόσωπα».

Πηγή: mononews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53