search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28
MENU CLOSE

Ο σέξι κρατούμενος που έγινε μοντέλο: Έχω πέσει πολλές φορές θύμα της αστυνομίας

12.06.2020 13:50
Ο σέξι κρατούμενος που έγινε μοντέλο: Έχω πέσει πολλές φορές θύμα της αστυνομίας - Media

 

Ο Τζέρεμι Μέκς αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα της αστυνομικής βίας στα νιάτα του, σχολιάζοντας το κίνημα «Black Lives Matter».

Το 36χρονο μοντέλο, το οποίο είναι γνωστό ως «Hot Felon», μίλησε ειλικρινά για το παρελθόν του και είπε ότι υπήρξαν πολλές φορές που στοχοποιήθηκε από τις αρχές.

Μιλώντας με πάθος για το κίνημα μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ τον περασμένο μήνα, είπε: «Το 2020 μιλάμε ακόμα για τα πολιτικά δικαιώματα, αυτό είναι, το δικαίωμα να είμαστε πολιτισμένοι το 2020.

«Πραγματικά πρέπει να είμαι προσεκτικός με αυτό που λέω, είμαι πολύ συναισθηματικός … Έχω πέσει θύμα πολλές φορές στα χέρια της αστυνομίας και πολλές φορές έφταιγα εγώ, αλλά πολλές φορές δεν έφταιγα και είχα απλώς θυματοποιηθεί πολύ» είπε

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν δείτε τα βίντεο και βλέπετε άτομα με χειροπέδες και δεν αποτελούν καμία απειλή, δεν έχει σημασία αν έχεις ποινικό μητρώο ή όχι».

Πηγαίνοντας λεπτομερώς πώς το σύστημα στην Αμερική «δεν είχε σχεδιαστεί για έγρχωμους ανθρώπους» και συνέχισε: «Το σύστημα είναι όλα ένα σχέδιο για να κρατήσει τους ανθρώπους στα έργα και τα γκέτο χωρίς πόρους και χωρίς εκπαίδευση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28