search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:39
MENU CLOSE

«Δείτε πώς με κατάντησε ο κορωνοϊός» – Εφιαλτική περιγραφή μιας γυναίκας (Photos, σκληρές εικόνες)

12.06.2020 15:21
Μεξικό: Ξεπέρασαν τους 52.000 οι νεκροί από κορωνοϊό  - Media

 

Τον εφιάλτη που ζει εδώ και περισσότερες από 60 ημέρες, όταν και παρουσίασε συμπτώματα του Covid-19 περιγράφει σε μια πραγματικά τρομακτική ανάρτησή της μια νεαρή γυναίκα από τις ΗΠΑ.

Στο κείμενο που ανέβηκε στο site της πριν από δύο ημέρες, η γυναίκα περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, 65 ημέρες αφότου νόσησε και η περιγραφή είναι αποκαρδιωτική.

O πυρετός διατηρείται πάνω από 39, δυσκολεύεται να αναπνεύσει χωρίς παροχή οξυγόνου, η πίεσή της παρουσιάζει ακραίες διακυμάνσεις και είναι διαρκώς κουρασμένη ακόμα και όταν περπατά μέσα στο σπίτι της.

Κι αυτά είναι τα… μεθεόρτια του κορωνοϊού, καθώς, όταν η ασθένεια βρισκόταν σε έξαρση, η κατάστασή της ήταν αληθινά ανυπόφορή.

Κράμπες, πόνος στα μάτια, ανοσμία, αγευσία, διαρκείς διάρροιες, πονοκέφαλοι, δύσπνοια, εμετοί, πόνος στις αρθρώσεις και στα κόκκαλα, συνεχής βήχας, εξανθήματα, αποχρωματισμός των άκρων, λόγω επίθεσης του ιού στο κυκλοφορικό σύστημα, καρδιακές αρρυθμίες… όλα αυτά ήταν τα συμπτώματα του Covid-19 σε ένα άτομο με υποκείμενο νόσημα (νόσο του Κρον) που ασθένησε αλλά δεν πέθανε.

Η γυναίκα, τονίζει ότι όλα αυτά τα γράφει, από τη μία πλευρά για να ξεκαθαρίσει ότι ο Covid-19 δεν είναι μια απλή γρίπη και από την άλλη για να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να φοράμε μάσκες για να προστατεύουμε και τους εαυτούς μας και τους άλλους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03