search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:15
MENU CLOSE

Βόλος: Αβοήθητος βρέθηκε ο «αγαθός γίγαντας» Ρόκι – Τον χτύπησε ασυνείδητος οδηγός (Photos)

12.06.2020 16:48
Βόλος: Αβοήθητος βρέθηκε ο «αγαθός γίγαντας» Ρόκι – Τον χτύπησε ασυνείδητος οδηγός (Photos) - Media

 

Αβοήθητος να υποφέρει από πόνους εντοπίστηκε από αστυνομικό αδέσποτος σκύλος, που συχνάζει στην περιοχή του Δημαρχείου Βόλου.

Ασυνείδητος οδηγός δεν φθάνει που χτύπησε το άτυχο αδέσποτο, αλλά επιπλέον το εγκατέλειψε στη μοίρα του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Για τον Ρόκι έγινε ολόκληρη κινητοποίηση προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Ο «αγαθός αδέσποτος γίγαντας», όπως αποκαλούν οι φιλόζωοι τον μεγαλόσωμο Ρόκι που συχνάζει στην περιοχή του Δημαρχείου Βόλου, έπεσε θύμα τροχαίου. Ο οδηγός που χτύπησε τον σκύλο δεν του παρείχε καμία βοήθεια. Τον εγκατέλειψε στην τύχη του.

Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικός που είναι και μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου και είχε πάει στην περιοχή για να ταΐσει αδέσποτα, εντόπισε τον Ρόκι να σφαδάζει από πόνους.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Επιστρατεύτηκε φορτηγάκι για τη μεταφορά του μεγαλόσωμου Ρόκι, ενώ ειδοποιήθηκε ο κτηνίατρος Φιλήμονας Διαμαντής προκειμένου να τον εξετάσει και να του παρέχει βοήθεια.

Όπως έγινε γνωστό ο Ρόκι υπέστη κάταγμα του μηριαίου και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου. Ο άτυχος σκύλος υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ήταν επιτυχής και σήμερα αναρρώνει.

Ωστόσο το χειρουργείο ήταν πολυδάπανο παρά τη φιλική τιμή που παρείχε ο ιδιώτης κτηνίατρος.

Από τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου απευθύνεται έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου να μπορέσει να καλυφθεί το κόστος του χειρουργείου.

Στη σελίδα της Φιλοζωικής στα social media αναρτήθηκε ο λογαριασμός του κτηνιάτρου στον οποίο ο καθένας μπορεί να προσφέρει το ποσό που επιθυμεί.

Επιπλέον υπάρχει και κουμπαράς στο κατάστημα «Ταρζέντης – κλειδιά» στη Ιάσονος.

Από τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου απευθύνεται έκκληση σε όποιον έχει πληροφορία για το τροχαίο ατύχημα και την εγκατάλειψη του Ρόκι να την αναφέρει προκειμένου να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12