search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Ντοκουμέντο-«φωτιά» για την «υπόθεση βιτριόλι»: Άδεια την ημέρα της επίθεσης είχε ζητήσει η 35χρονη (Photo)

12.06.2020 17:11
Συνεχίζει στη γραμμή της άρνησης η 35χρονη – «Δεν συνεργάζεται» λέει ο Σάκης Κεχαγιόγλου: - Media
 
Ένα ντοκουμέντο που προσθέτει άλλο ένα κόμμάτι στο παζλ της επίθεσης με το βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, στο κτίριο όπου στεγάζεται η εταιρία όπου εργάζεται, στην Καλλιθέα, το πρωινό της 20ης Μαΐου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr
 
Όπως αποκαλύπτεται, το επίμαχο πρωινό, η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση είχε ζητήσει άδεια από το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργάζεται. Ως αιτιολογία είχε επικαλεστεί «σοβαρούς προσωπικούς λόγους» και  τη σχετική αίτηση για άδεια είχε αποστείλει με e-mail το πρωί της προηγούμενης ημέρας, στις 19 Μαΐου.
Σημειώνεται πως σε βάρος της 35χρονης, η οποία συνελήφθη την Πέμπτη, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56