search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:56
MENU CLOSE

«Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κεδίκογλου

08.08.2012 12:47
«Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κεδίκογλου - Media

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικού εκπροσώπου μετά τη δήλωση του Σ. Κεδίκογλου ο οποίος ευθυγραμμίστηκε με το γερμανικό περιοδικό Spiegel το οποίο έχει κατατάξει τον Αλέξη Τσίπρα στη λίστα με τους δέκα «πιο επικίνδυνους πολιτικούς στην Ευρώπη».

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικού εκπροσώπου μετά τη δήλωση του Σ. Κεδίκογλου ο οποίος ευθυγραμμίστηκε με το γερμανικό περιοδικό Spiegel το οποίο έχει κατατάξει τον Αλέξη Τσίπρα στη λίστα με τους δέκα «πιο επικίνδυνους πολιτικούς στην Ευρώπη».

«Θα έπρεπε να προβληματιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ», ήταν το σχόλιο του κυρίου Κεδίκογλου για να συμπληρώσει: «Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι το «ντουέτο», γιατί πρώτος στη λίστα του Spiegel είναι  -αν δεν κάνω λάθος- ο αρχηγός των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας, ο οποίος θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ «για τιμωρία» και δεύτερος είναι ο κύριος Τσίπρας ο οποίος έλεγε ότι «δεν είναι φετίχ το ευρώ. (…) Νομίζω ότι ο κοινός παρανομαστής στη λίστα του Spiegel είναι αντιευρωπαϊστές ηγέτες».

«Ο λαός μας έχει πλέον καταλάβει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος και ποια η σωτηρία», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, συνιστώντας μάλιστα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο «να σκέφτεται λογικά πριν τοποθετηθεί».

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί τίτλο τιμής να τον φοβούνται αυτοί που καταδικάζουν τη χώρα στη φτώχια και στην εξαθλίωση», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του. «Οι δανειστές μας και ο ελληνικός λαός, έχουν άραγε τα ίδια ακριβώς συμφέροντα και διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους; Η χρεοκοπία και η εξαθλίωση του λαού μας, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου είναι για τους δανειστές μας κέρδος. Όποιος απειλεί την ηγεμονία και την κερδοσκοπία τους είναι επικίνδυνος. Όποιος την ευνοεί είναι ευχάριστος και σπουδαίος ηγέτης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την τριανδρία της καταστροφής που μας κυβερνά: Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται», κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν αποτελεί τίτλο τιμής για τον κ. Τσίπρα το να είναι στην ίδια λίστα με τους υπέρμαχους του εξοστρακισμού της Ελλάδας από την Ευρώπη, τότε ειλικρινά εκπλήσσομαι», ανταπάντησε ο κ. Κεδίκογλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:55