search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Σαρωτικοί έλεγχοι στην παραλιακή για πάρτι στα beach bars (Video)

12.06.2020 18:36
party1

 

Σε επιφυλακή βρίσκονται τοπική αυτοδιοίκηση και Αρχές, προκειμένου να αποτραπούν τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε beach bar και οδήγησαν σε δύο περιπτώσεις στην επιβολή προστίμων και λουκέτων.

Οι έλεγχοι αναμένεται να ενταθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και στην Αττική, δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου έχουν δώσει μάλιστα εντολή σε συνεργεία να πραγματοποιούν αυτοψίες και, όπου κρίνεται αναγκαίο, να επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις.

Μετά τις εικόνες συνωστισμού και το λουκέτο σε γνωστό beach bar του Αλίμου, σαρωτικοί αναμένεται να είναι οι έλεγχοι σε όλα τα παραλιακά καταστήματα για να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα συγχρωτισμού, με σκοπό εμποδιστεί η εξάπλωση του κοροναϊού.

Οι δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου έχουν δώσει εντολή σε συνεργεία ελέγχου να πραγματοποιούν επί τόπου αυτοψίες και την ημέρα αλλά και τη νύχτα και όπου κρίνεται αναγκαίο να επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις.

Την περασμένη Τετάρτη εκατοντάδες θαμώνες πήραν μέρος στο πρώτο event του καλοκαιριού σε συγκεκριμένο beach bar του Αλίμου.

Οι εικόνες προκάλεσαν την αντίδραση του δημάρχου, ο οποίος προχώρησε στο κλείσιμο, με την επιχείρηση να δίνει τη δική της εκδοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08