search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:53
MENU CLOSE

«Οργάνωσαν ένα κανιβαλισμό σε βάρος μου» – Ο γιατρός «σπάει» τη σιωπή του για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

13.06.2020 09:30
«Οργάνωσαν ένα κανιβαλισμό σε βάρος μου» - Ο γιατρός «σπάει» τη σιωπή του για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη - Media

 

Δυόμισι χρόνια μετά από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας τριών παιδιών στη λίμνη Τριχωνίδα, νέες άγνωστες λεπτομέρειες φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του Alpha.

Ο γιατρός που φέρεται να έχει εμπλακεί με κάποιο τρόπο στην ιστορία με την Ειρήνη Λαγούδη ;έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

«Οργάνωσαν κανιβαλισμό σε βάρος μου»

«Δέχθηκα να σας μιλήσω γιατί χειριστήκατε την όλη υπόθεση με σοβαρότητα και εγκυρότητα. Αν ήταν άλλος θα είχα κλείσει το τηλέφωνο. Οργάνωσαν έναν κοινωνικό κανιβαλισμό σε βάρος μου και όλη αυτή τη μυθολογία και έλλειψη σεβασμού και γύρω από το πρόσωπο της Ειρήνης Λαγούδη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία οικονομική συναλλαγή με την Λαγούδη. Όλα αυτά είναι ψέματα. Έλεγαν ότι της είχα αρπάξει χρηματικό ποσό € 100.000. Είπαν ότι είμαι διακινητής ναρκωτικών ουσιών, τοκογλύφος και μαστροπός. Καταλαβαίνετε τι έχω υποστεί όλα αυτά τα χρόνια; Μπορείτε να το φανταστείτε;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δικηγόρος γιατρού: Κατασκεύασαν επίσημο έγγραφο για να τον βγάλουν δολοφόνο

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του γιατρού, Σπύρος Μπουρδανιώτης. 

«Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, τα ευρήματα, τους μάρτυρες και από την εξονυχιστική έρευνα του συνόλου της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας της θανούσης, δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια και για το λόγο αυτό δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον οποιουδήποτε συγκεκριμένου προσώπου», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρθηκε στις διαρροές που υποστήριζαν ότι είχε ασκηθεί δίωξη εναντίον του γιατρού για κακουργηματικές πράξεις.

«Οι διαρροές αυτές ξεκίνησαν από ένα πιστοποιητικό με ψευδές περιεχόμενο που εκδόθηκε από δημόσια Αρχή. Επειδή έπρεπε να στηριχθεί το ψευδές σενάριο της δολοφονίας της, έπρεπε να εφευρεθεί και ο δολοφόνος. Υπήρχε κίνητρο από έναν κύκλο ανθρώπων. Υπήρχε μια σχέση του πελάτη μου με την Ειρήνη Λαγούδη, τα εσωτερικά στοιχεία της οποίας αφορούσαν τους ίδιους και κανέναν άλλον. Η θανούσα είχε σοβαρά οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα. Είναι λυπηρό αυτό που της συνέβη», κατέληξε.

Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη Έφη Τσιλικιώτη, συνεργάτιδα του Βασίλη Ταουξή και τόνισε: «Η οικογένεια από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως ο θάνατος της Ειρήνης οφείλεται σε δολοφονία. Θρηνεί και περιμένει από τη Δικαιοσύνη να μάθει την αλήθεια. Δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα του Ανακριτή για να λέμε οτιδήποτε”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Ειρήνη Λαγούδη είχε εξαφανιστεί ανήμερα των Φώτων το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, από την Κατοχή Αιτωλικού όπου έμενε.

Δυο ημέρες μετά βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας. Η δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον αγνώστων δραστών, ασκήθηκε μετά τη σχετική μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:53