search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:39
MENU CLOSE

Αναστέλλουν την πίστωση στον ΕΟΠΠΥ οι φαρμακοποιοί

09.08.2012 07:53
Αναστέλλουν την πίστωση στον ΕΟΠΠΥ οι φαρμακοποιοί - Media

Την αναστολή της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ από την 1η Σεπτεμβρίου αποφάσισε η διοίκηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Την αναστολή της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ από την 1η Σεπτεμβρίου αποφάσισε η διοίκηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση που έχει συγκαλέσει ο ΠΦΣ για το Σάββατο 25 Αυγούστου, ενώ σχετικές αποφάσεις όπως όλα δείχνουν θα πάρεις και οι τοπικοί σύλλογοι σε όλη τη χώρα.

«Ο ΕΟΠΥΥ καταρρέει με βασική αιτία τον κακό σχεδιασμό των εσόδων του και την υποχρηματοδότηση από τα ασφαλιστικά ταμεία κυρίως το ΙΚΑ και τον ΟΓΑ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΠΦΣ και προσθέτει ότι «παρά τις τεράστιες καθημερινές μας προσπάθειες οδηγούμαστε με γοργούς ρυθμούς σε στάση πληρωμών. Πληρωθήκαμε μέρος των συνταγών του Μαΐου. Για τα υπόλοιπα χρήματα όπως και για τις συνταγές Ιουνίου οι όποιες δεσμεύσεις είχαμε μέχρι σήμερα έχουν ανατραπεί και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:37