search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:24
MENU CLOSE

Γκάζι: Συνεχίζονται τα λουκέτα για συνωστισμό σε bars και clubs – «Έφοδος» των αρχών

14.06.2020 11:44
Γκάζι: Συνεχίζονται τα λουκέτα για συνωστισμό σε bars και clubs – «Έφοδος» των αρχών  - Media

 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησαν, το βράδυ του Σαββάτου, σε κλαμπ στο Γκάζι, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος σε συνεργασία με κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρούνται οι κανόντες προστασίας από τον κορωνοϊό. 

Τα μεικτά κλιμάκια διαπίστωσαν πως επικρατούσε συνωστισμός, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις και η οδηγία για τον αριθμό ατόμων ανάλογα με τα τ.μ. της κάθε επιχείρησης.

Την είδηση έκανε γνωστή στη σελίδα του στο Facebook το κατάστημα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία από τους θαμώνες τη στιγμή που αποχωρούσαν από το μπαρ. 

«Ώρα 12.15!! Η κυβέρνηση με 50 ΟΠΚΕ και αστυνομία αναστέλλει την λειτουργία μας , μέχρι νεωτέρας ! Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση! Εις το επανιδείν» έγραφε η ανάρτηση.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:23