search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:33
MENU CLOSE

Αιφνίδια αναβολή στην επίσκεψη Λαβρόφ – Σοϊγκού στην Τουρκία για τη Λιβύη

14.06.2020 11:58
Αιφνίδια αναβολή στην επίσκεψη Λαβρόφ – Σοϊγκού στην Τουρκία για τη Λιβύη - Media

 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού αναμένονταν να καταφτάσουν σήμερα το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες με τους Τούρκους ομολόγους τους, ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών η επίσκεψη αυτή ακυρώθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

«Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας του υπουργού μας με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Σεργκέι Λαβρόφ σήμερα, αποφασίστηκε ότι οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα μεταξύ των υφυπουργών των δύο χωρών. Οι συνομιλίες μεταξύ των υπουργών των δύο χωρών θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία».

powered by Rubicon Project

Οι συνομιλίες αφορούσαν στο μέλλον της Λιβύης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα της βόρειας Αφρικής και την επικράτηση, όπως φαίνεται, της κυβέρνησης του Σαράτζ, έναντι του στρατάρχη Χαφτάρ στην εμφύλια πολεμική σύρραξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32