search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Νίκος Γκάλης: Το μήνυμά του για το έπος του 1987

14.06.2020 16:40
Νίκος Γκάλης: Το μήνυμά του για το έπος του 1987 - Media

 

Mήνυμα, μέσω Facebook, για τη συμπλήρωση 33 χρόνων από το έπος του 1987 έστειλε ο Νίκος Γκάλης, ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

«33 Χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Τη βραδιά που κατακτήσαμε την κορυφή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ! Εκείνες τις 11 μαγικές μέρες μαζί με άλλα 11 παιδιά αλλάξαμε την ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού. Βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και τις βάσεις για νέες μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού που λάβαμε από το σύνολο των Ελλήνων. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να λάβει ένας αθλητής και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος όταν ακόμα και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο και μου θυμίζουν αυτές τις μέρες. Εύχομαι να παραμείνετε όλοι Υγιείς και ασφαλείς!». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24