search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:51
MENU CLOSE

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον αναζητά η αστυνομία

15.06.2020 06:07
Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον αναζητά η αστυνομία - Media

 

Στο νοσοκομείο παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ η 10χρονη μαθήτρια από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης, που βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά.

Στο πλευρό του ανήλικου κοριτσιού βρίσκονται από την αρχή παιδοψυχολόγοι, ενώ σε χθεσινές δηλώσεις η μητέρα της διέψευσε πως η 10χρονη φέρει σημάδια στα χέρια.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των αρχών για να διαλευκάνουν την υπόθεση της 44ωρης εξαφάνισης του παιδιού, εξετάζοντας οπτικοακουστικό υλικό τόσο από την περιοχή της Κάτω Τούμπας, την ημέρα που εξαφανίστηκε η μικρή (Πέμπτη 11 Ιουνίου), όσο και από την ημέρα που βρέθηκε στην Καλαμαριά.

Στόχος της αστυνομίας, σύμφωνα με το ethnos.gr, είναι να εντοπίσουν την δράστιδα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση αλλά και τον λόγο που προέβη σε αυτή την πράξη. «Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ» είχε δηλώσει το Σάββατο ο αδερφός της 10χρονης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι έρευνες της αστυνομίας φαίνεται να επικεντρώνονται σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης Μαρκέλλας.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε χτες ο Alpha, κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση. Η αστυνομία αναζητάει και έναν ηλικιωμένο. Τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:51