search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:55
MENU CLOSE

Γεραπετρίτης για ανασχηματισμό: Μετά την 1η Ιουλίου οι αναγκαίες αλλαγές

15.06.2020 09:22
gerapetritis-8.jpg

 

Κυβερνητικό ανασχηματισμό μετά την 1η Ιουλίου, που θα ανοίξει, όπως είπε η χώρα, προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στα οργανωτικά σχήματα των υπουργείων με συνενώσεις και διαχωρισμούς.

«Όπου χρειάζεται, θα γίνουν οργανωτικές αλλαγές στο κράτος.

Όλα τα υπουργεία παρακολουθούνται ψηφιακά, αλλά γενικά δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Γεραπετρίτης.

Aναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά επισήμανε ότι η χώρα μας θέλει τον διάλογο, αλλά κάθε διάλογος έχει κόκκινες γραμμές.

«Εμείς θέλουμε την καλή γειτονία και τον διάλογο, αλλά χωρίς εκπτώσεις στα κυριαρχικά μας δικαιώματα», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας. 

Σχετικά με το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ανέφερε ότι αυτό είναι ένα από τα εργαλεία μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψιν πως όταν προσφύγεις εκεί, ενδεχομένως και να χάσεις κάποια πράγματα.

Υπενθυμίζεται ότι το pontiki.gr ήδη από τα μέσα Μαΐου είχε δημοσιεύσει αναλυτικό ρεπορτάζ για τον επερχόμενο ανασχηματισμό που ετοιμάζεται να κάνει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, λίγο πριν κλείσει ένα χρόνο η θητεία της κυβέρνησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:54