search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Μαύρος διαδηλωτής έσωσε ακροδεξιό: «Θέλω απόλυτη ισότητα για όλους» (Photo)

15.06.2020 10:39
Μαύρος διαδηλωτής έσωσε ακροδεξιό: «Θέλω απόλυτη ισότητα για όλους» (Photo) - Media

 

Η φωτογραφία με το μαύρο διαδηλωτή να κουβαλά στις πλάτες του τραυματία ακροδεξιό στο Λονδίνο και να τον γλιτώνει από την οργή του πλήθους έγινε, απολύτως αναμενόμενα, viral σ’ όλον τον κόσμο.

Πολλοί, μάλιστα, μίλησαν για τη φωτογραφία της χρονιάς και δεν είχαν άδικο.

Ο μεγαλόσωμος άνδρας λέγεται Πάτρικ Χάτσινσον και αυτό που θέλει, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στο CNN, είναι ένας πιο δίκαιος κόσμος για τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ιδού πως αφηγήθηκε το περιστατικό ο Βρετανός διαδηλωτής: “Μεταφέρω τον άντρα στους ώμους και οι φίλοι μου με προστατεύουν. Ακόμα και εκείνη την ώρα κάποιοι προσπαθούσαν να τον χτυπήσουν, μπορούσες να το νιώσεις αυτό. Υπήρξαν άνθρωποι όμως που επιχείρησαν να τον προστατεύσουν. Τον μετέφερα στην αστυνομία, μου είπαν ότι έκανα καλή δουλειά”.

Ο Χατσινσον πήρε μέρος στις διαδηλώσεις για να γκρεμίσει, όπως τονίζει, τα φυλετικά σύνορα και να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι όλοι οι άνθρωποι ανήκουν σε μία και μόνο φυλή. “Θέλω να δω ισότητα για όλους. Είμαι πατέρας αλλά και παππούς. Θα μου άρεσε πολύ να δω τα νέα παιδιά, τα εγγόνια μου τα ανήψια μου να έχουν έναν καλύτερο κόσμο για να ζήσουν. Ο κόσμος που εγώ ζω είναι καλύτερος από αυτόν των παππούδων μου, νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να εξασφαλιστεί η ισότητα για τους πάντες” τόνισε ο Χάτσινσον.

Μακάρι το μήνυμα του να μπορέσει να ακουστεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:22