search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27
MENU CLOSE

Κροκόδειλος έφαγε ζωντανή ,γυναίκα που ψάρευε – Άνοιξαν την κοιλιά του και βρήκαν τα άκρα της μέσα (Video)

15.06.2020 12:42
Κροκόδειλος έφαγε ζωντανή ,γυναίκα που ψάρευε – Άνοιξαν την κοιλιά του και βρήκαν τα άκρα της μέσα (Video) - Media

 

Το τεράστιο θηρίο έφαγε τη γυναίκα με το όνομα Φατιμά, όταν εκείνη ψάρευε στον ποταμό Καλιμαντάν της Ινδονησίας. Ήταν ένας κροκόδειλος μήκους 6 μέτρων. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των φίλων της Φατιμά οι οποίοι είδαν τον κροκόδειλο να ανοίγει το στόμα του και να την κατασπαράζει.
Την επόμενη μέρα άνδρες από το χωριό οργανώθηκαν σε ομάδες προκειμένου να βρουν τον κροκόδειλο. Μέχρι που τον εντόπισαν, τον έπιασαν και τον σκότωσαν. Όταν του άνοιξαν την κοιλιά είδαν με φρίκη τα μέλη της άτυχης γυναίκας τα οποία το τεράστιο ερπετό δεν είχε προλάβει να χωνέψει.
Το φρικιαστικό βίντεο δείχνει να ανοίγουν την κοιλιά του κροκόδειλου και να τραβάνε από μέσα ότι είχε απομείνει από την Φατιμά. Το κομμένο σώμα της γυναίκας και τα άκρα της μεταφέρθηκαν αργότερα στο χωριό  για να παραδοθούν στην οικογένειά της.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27