search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:21
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Σημείωμα-αίνιγμα 35χρονης – «Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου»

16.06.2020 06:24
vitrioli-35xronh.jpg

 

Στον Ανακριτή οδηγείται σήμερα η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Η συλληφθείσα δεν αρνείται μόνο τις κατηγορίες, αλλά δεν επιθυμεί και τη συνεργασία με τις Αρχές. Μάλιστα δε λαμβάνει τροφή και δεν κοιμάται σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Πάντως ένα ακόμα στοιχείο που προστέθηκε χθες, μετά την περούκα, τα ρούχα και την τηλεκάρτα που αρχικά βρέθηκαν στο διαμέρισμά της, δίνει μια ακόμα διάσταση στον τρόπο που σκεφτόταν και αντιμετώπιζε όσα συνέβαναιν ή θεωρούσε η ίδια ότι συνέβαιναν γύρω της. 

Στο εν λόγω σημείωμα φαίνεται πως είχε επικεντρώσει το ενδιαφέρον και σε δεύτερη γυναίκα, μια “μελαχροινή”, όπως αναγράφεται στο χειρόγραφο σημείωμά της. 

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», γράφει στο σημείωμα που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου».

Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά. Θα μάθω ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:20