search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Black Lives Matter: Ακτιβίστρια κατά περιπολικών με εσώρουχο και προκλητικό twerk (Video)

16.06.2020 07:35
Black Lives Matter: Ακτιβίστρια κατά περιπολικών με εσώρουχο και προκλητικό twerk (Video) - Media

 

Mια μαύρη ακτιβίστρια του κινήματος Black Lives Matter απογείωσε σε άλλα επίπεδα τις συμβολικές διαμαρτυρίες και μαχητικές διαδηλώσεις που συγκλονίζουν τις ΗΠΑ επί δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκούς αστυνομικούς στη Μινεάπολη.

Φορώντας ένα εσώρουχο στρινγκ και μια μαύρη φανέλα με το σύνθημα Black Lives Matter κατάφερε να «γητεύσει» με την προκλητική παράστασή της μια πλειάδα περιπολικών της αστυνομίας και να τα αναγκάσει να σταματήσουν μπροστά της για αρκετά λεπτά αναβοσβήνοντας τους φάρους τους.

Κάνοντας επιδέξιες κινήσεις αλλά και προκλητικές προς τους αστυνομικούς χειρονομίες, έδωσε την ιδιαίτερη αυτή παράσταση Twerking, λικνίζοντας τους γλουτούς της, με τους επιβάτες των περιπολικών να έχουν καθηλωθεί στις θέσεις τους! Μάλιστα ένα άλλο άτομο, κάποια στιγμή, προβάλει στο πλάνο και αρχίζει να «χαστουκίζει» τα οπίσθια της καλλίγραμμης διαδηλώτριας η οποία με τη σειρά της αρχίζει να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς τους αστυνομικούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:52