search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:08
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη – Ψυχρή, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του ανακριτή

16.06.2020 09:02
5091972.jpg

 

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση που της έθεσε ο ανακριτής. Σύμφωνα με τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει να φάει και να κοιμηθεί μέρες.

Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη φέρεται να είχε εμμονές με την προσωπική της ζωή, καθώς όπως προέκυψε από ιδιόχειρες σημειώσεις της, είχε στοχοποιήσει και άλλη γυναίκα στον εργασιακό της χώρο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της, σε περίπτωση που δεν κριθεί φρενοβλαβής ώστε να εγκλειστεί σε ψυχιατρείο και καταδικαστεί η ποινή που θα εκτίσει δεν θα ξεπερνά τα 3-4 χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07