search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49
MENU CLOSE

COSMOTE TV: Ξεχώρισαν σε τηλεθέαση την εβδομάδα 8-14/6

16.06.2020 10:18
COSMOTE TV: Ξεχώρισαν σε τηλεθέαση την εβδομάδα 8-14/6 - Media

 

Το «Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw», με τους Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ και Ίντρις Έλμπα, spin-off του επιτυχημένου ομώνυμου franchise, που έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα στην COSMOTE TV, το κλασικό «Σαχάρα» («Sahara»), με τους Μάθιου Μακόναχι και Πενέλοπε Κρουζ, αλλά και η δεύτερη ταινία της εμβληματικής τριλογίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα, «Ο Νονός 2» («The Godfather: Part II»), κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού την εβδομάδα 8-14/6, στα κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA HD.

Στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, το ενδιαφέρον των συνδρομητών συγκέντρωσαν οι τελευταίοι κύκλοι των δημοφιλών σειρών «Grantchester» και «Cardinal, η 5η σεζόν του «Billions» και η sci-fi ταινία «Singularity» με πρωταγωνιστή τον Τζον Κιούζακ, ενώ από το παιδικό πρόγραμμα ξεχώρισαν οι ταινίες κινουμένων σχεδίων «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» («The Secret Life of Pets 2») και «Έλλιοτ: Ο Πιο Μικρός Τάρανδος» (Elliot the Littlest Reindeer).

Μέσα από την on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club, οι τηλεθεατές επέλεξαν για ενοικίαση το reboot των franchise ταινιών «Κακά Παιδιά» («Bad Boys»), «Bad Boys for Life» με το δίδυμο Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς, ενώ συνέχισαν να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού η ταινία δράσης «Bloodshot» με τον Βιν Ντίζελ και το «Sonic the Hedgehog», με πρωταγωνιστή τον διάσημο ήρωα videogame της SEGA, Σόνικ.

Οι δημοφιλείς σειρές των περασμένων δεκαετιών «Baywatch», «Οι Άνεμοι του Πολέμου», αλλά και η βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Στάινμπεκ μίνι σειρά «Ανατολικά της Εδέμ» κυριάρχησαν, το ίδιο διάστημα, στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Τέλος, το COSMOTE HISTORY HD κατέλαβε για μία ακόμη εβδομάδα την πρώτη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα κανάλια ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, με το ντοκιμαντέρ «Χαρούπι – Ο Μαύρος Χρυσός της Κρήτης», το αφιερωμένο στην Αθήνα του 4ου αιώνα π.Χ επεισόδιο της σειράς «Αρχαία Ελλάδα: Θέαμα και Iστορία» και το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Φώτη Κωνσταντινίδη «Η θεϊκή Κρήτη», να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49