search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:35
MENU CLOSE

Αρχίζει ο μεγάλος τελικός του MasterChef 4: Οι δύο φιναλίστ ρίχνονται στη «μάχη» (Video)

16.06.2020 12:21
Αρχίζει ο μεγάλος τελικός του MasterChef 4: Οι δύο φιναλίστ ρίχνονται στη «μάχη» (Video) - Media

 

Μετά την αποχώρηση του John Levi Reano και της Μαρίας Μπέη, την Τρίτη 16 Ιουνίου θα μεταδοθεί το 1ο Μέρος του Μεγάλου Τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής στο Star, στις 21:00.

«Με τις ποδιές του τελικού, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 4, οι δύο φίλοι και συγκάτοικοι εντός παιχνιδιού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου,  μπαίνουν στην κουζίνα του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το κανάλι.

«Προσαρμόζοντας τις δυνατότητές τους σε νέα δεδομένα, ρίχνονται στη «μάχη» του πρώτου μέρους του τελικού, έχοντας να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα συνθήκες, που θέτουν και φέτος οι 3 κριτές του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για άλλη μια φορά από τη θέση αυτή, τοποθετούν τον μαγειρικό «πήχη» πολυ ψηλά».

Κάθε παίκτης είχε να αποδείξει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού -με τις δικές του και μόνο δυνάμεις- ότι αξίζει να φτάσει μέχρι τον Τελικό. Τώρα είναι η στιγμή να επιβεβαιώσουν τις επιλογές που έκαναν οι 3 Μέντορες αλλά και να διαψεύσουν όσους τους αμφισβήτησαν.

Η στιγμή να τα παίξουν όλα για όλα έφτασε!

Η ώρα να δείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν σε απόλυτα ατομικό επίπεδο, ήρθε!

Η ικανότητα, η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα, θα βοηθήσει εκείνον, που το θέλει περισσότερο!

Η ώρα για την ανάδειξη του νέου MasterChef της Ελλάδας, είναι εδώ!», προσθέτει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:34