search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:23
MENU CLOSE

Κι όμως το κάνεις λάθος: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φοράς τα τσιμπιδάκια μαλλιών

16.06.2020 12:39
Κι όμως το κάνεις λάθος: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φοράς τα τσιμπιδάκια μαλλιών - Media

 

ίναι από εκείνα τα αξεσουάρ, που υπάρχουν πάντοτε ξεχασμένα στην τσάντα ή το νεσεσέρ και μπορούν να «σώσουν» την εμφάνισή σου, συμμαζεύοντας τα μαλλιά, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Τα τσιμπιδάκια, γνωστά και ως bobby pins, τα οποία έχουν αναβαθμιστεί και στην αγορά μπορείς να τα βρεις με διάφορα διακοσμητικά σχέδια, όπως πέρλες, στρας αλλά και σε διάφορα χρώματα, συνδυάζονται πραγματικά με κάθε στιλ. Το ήξερες όμως, ότι τα φοράς λάθος μια ζωή;

Την έχουμε «πατήσει» όλες αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε αγχώνει. Το πρώτο βασικό λάθος είναι ότι προσπαθείς να ανοίξεις τα τσιμπιδάκια μαλλιών με τα δόντια, κάτι που σταδιακά τα κάνει να χάνουν την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά τους. Το δεύτερο λάθος, είναι ότι τα εφαρμόζεις στα μαλλιά από την «κακή» πλευρά! Κι όμως…

Τα τσιμπιδάκια όπως πολύ καλά γνωρίζεις έχουν μια πλευρά που είναι ίσια και μια που είναι wavy δηλαδή κυματιστή. Αν παρατηρήσεις τη χρήση που κάνεις με αυτά, θα δεις ότι πάντοτε τα στερεώνεις στο κεφάλι με την κυματιστή πλευρά προς τα πάνω. Στην πραγματικότητα αυτή η πλευρά έχει φτιαχτεί για να έρχεται σε επαφή με το τριχωτό της κεφαλής, να κρατάει κόντρα, ώστε να μην γλιστράνε τα τσιμπιδάκια και να κρύβονται πιο επιτυχημένα μέσα στα μαλλιά.

Η πλευρά που πρέπει να φαίνεται είναι η λεία. Ισως σου ακούγεται αρκετά περίεργο και να μην σου αρέσει οπτικά, όμως με αυτήν την πλευρά έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις graphic looks, τα οποία έχουμε δει ακόμα και σε πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:23