search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25
MENU CLOSE

Στα 52 της η Πάμελα Άντερσον έκανε σεξ 12 φορές τη μέρα με τον πρώην σύντροφο της Αντίλ Ραμί (Photos)

16.06.2020 14:23
Στα 52 της η Πάμελα Άντερσον έκανε σεξ 12 φορές τη μέρα με τον πρώην σύντροφο της Αντίλ Ραμί  (Photos) - Media

 

Τι και εάν είναι 52 χρονών, η Πάμελα Άντερσον συνεχίζει να είναι η ερωτική φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών σε όλον τον κόσμο. Το εκπληκτικό κορμί της με τις περίφημες καμπύλες της που την έκαναν γνωστή στη υφήλιο είναι αξιοζήλευτο. 
Η Πάμελα χώρισε πρόσφατα τον μεγάλο της έρωτα τον Γάλλο αμυντικό Αντίλ Ραμί. Και μετά από έναν χωρισμό τα στόματα ανοίγουν.

Έτσι σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Κοκόριν συμπαίκτη του Ραμί, εκείνος (ο Ραμί) στα αποδυτήρια της ομάδας τους έλεγε πως δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του γιατί έκανε σεξ με την Πάμελα 12 φορές τη μέρα. 
«Ο Ραμί μας έχει πει πολλά ενδιαφέροντα για την Άντερσον. Μας έχει πει, δηλαδή, ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ότι έκαναν έρωτα 12 φορές την ημέρα» είπε ο Κοκόριν. Όμως όλα τα ωραία δεν κρατάνε πολύ και η σχέση της Πάμελα με τον Ραμί έληξε επειδή η πρώην «ναυαγοσώστρια» πίστευε ότι ζει διπλή ζωή ο σύντροφος του και την απατά με την πρώην γυναίκα του. 


Μάλοιστα η ηθοποιός είχε γράψει στο instagram: «Με εξαπάτησε, πίστευα ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα. Είμαι καταρρακωμένη που ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες, ότι ζούσε διπλή ζωή».

Της απάντησε όμως ο ποδοσφαιριστής πάλι μέσω instagram: «Σε καμία περίπτωση δεν ζω διπλή ζωή, παραμένω απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους Σιντονί για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25