search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Βανδαλισμοί σε γυμνάσιο στην Κρήτη: Έβαλαν φωτιά – Ξεσπά ο διευθυντής (Photos)

16.06.2020 14:53
Βανδαλισμοί σε γυμνάσιο στην Κρήτη: Έβαλαν φωτιά - Ξεσπά ο διευθυντής (Photos) - Media

 

Κάθε απόγευμα συγκεντρώνονται άγνωστοι στο σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ με μερικούς εξ αυτών να μην έχουν και τόσο αγνές προθέσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το zarpanews.gr από το σημείο, με αγνώστους κάθε ηλικίας να ξεσπούν με κάθε τρόπο, σπάζοντας τις πόρτες στις τουαλέτες, γράφοντας συνθήματα στους τοίχους και τα πλακάκια, ρίχνοντας κάδους, ανάβοντας φωτιές, ακόμα και προσπαθώντας να σπάσουν τις λεκάνες.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, με τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου, Γιώργο Φωτόπουλο, να επισημαίνει ότι μόλις πριν λίγο καιρό είχε επισκευαστεί ξανά η πόρτα της τουαλέτας ΑΜΕΑ, ενώ υπάρχει απουσία φύλαξης.

Αυτό ισχύει για όλα τα σχολεία της πόλης, ούτε υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν οι υπαίτιοι του συγκεκριμένου περιστατικού, αλλά ούτε και να μπει ένα τέλος σε ανάλογα φαινόμενα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:26