search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:44
MENU CLOSE

Δεν είδε ότι η τζαμένια πόρτα ήταν κλειστή και με ορμή πέρασε από μέσα της – Τα γυαλιά καρφώθηκαν στο στομάχι της και πέθανε (Video)

16.06.2020 14:53
Δεν είδε ότι η τζαμένια πόρτα ήταν κλειστή και με ορμή πέρασε από μέσα της – Τα γυαλιά καρφώθηκαν στο στομάχι της και πέθανε (Video) - Media

 

Το απίστευτο περιστατικό το οποίο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας συνέβη μέσα σε κατάστημα τράπεζας στην πόλη Περουμπαβούρ στην Ινδία. Μια γυναίκα 46 ετών την ώρα που είχε έρθει η σειρά της για να εξυπηρετηθεί στο αυτόματο μηχάνημα συνδιαλλαγών της τράπεζας, συνειδητοποίησε ότι έχει ξεχάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της επάνω στο όχημα. 
Για να προλάβει να μη χάσει τη σειρά της τρέχει προς το αυτοκίνητο της. Με δυο δρασκελιές φτάνει στην πόρτα αλλά δεν καταλαβαίνει ότι είναι κλειστή. Πέφτει με ορμή επάνω στα τζάμια. Κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσε απλά να είχε τραυματιστεί λίγο όμως η συγκεκριμένη τζαμένια πόρτα δεν θρυμματίστηκε αλλά έσπασε ένα μεγάλο κομμάτι τζαμιού το οποίο της καρφώθηκε πέρα για πέρα μέσα στη κοιλιά. 
Η γυναίκα μέσα σε λίγα λεπτά έσβησε μπροστά στα σοκαρισμένα πρόσωπα των πελατών της τράπεζας που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα η γυναίκα ήταν 46 ετών και ήταν μητέρα 2 παιδιών. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:43