search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Κρατούμενος απέδρασε από τον Κορυδαλλό – Είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία

16.06.2020 15:27
Να σταματήσουμε την απειλούμενη κρατική δολοφονία του κρατούμενου απεργού πείνας και δίψας Αθανάσιου Κυριαζή - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Εξωτερικής Φρουράς και της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό κρατουμένου, ο οποίος απέδρασε από την Ψυχιατρική Κλινική των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 37χρονο Ρομά ο οποίος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία το 2017, ενώ εκτελούσε χρέη μάγειρα των φυλακών Κορυδαλλού. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι απέδρασε από κάποιον μαντρότοιχο και πλέον οι έρευνες στρέφονται στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Μεταξύ άλλων, εξετάζεται εάν ο 37χρονος κατάφερε να κρυφτεί κάπου χωρίς να γίνει αντιληπτός και στη συνέχεια δραπέτευσε κατά τη διάρκεια κάποιας τροφοδοσίας. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη είναι και προανάκριση για τα αίτια της απόδρασης του 37χρονου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24