search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:07
MENU CLOSE

«Πισωγύρισμα» για την Άμπερ Χερντ και την αγωγή ύψους 50 εκατ. δολαρίων που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ

16.06.2020 16:59
Δίκη Τζόνι Ντεπ: Με το αίμα από το κομμένο του δάχτυλο έγραφε στον καθρέφτη μετά τον καυγά με τη Χερντ - Media

 

Η Amber Heard φάνηκε να κάνει πίσω καθώς υπερασπίστηκε τον εαυτό της  σε μια αγωγή σε βάρος της για δυσφήμιση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τον πρώην της, Johnny Depp, καθώς ένα μέρος της νομικής ομάδας υπεράσπισης αποσύρθηκε από την υπόθεση.

Μεταξύ εκείνων που αποχώρησαν από την υπεράσπιση της 34χρονης Heard, ήταν η Roberta Kaplan, μία από τους ιδρυτές της πρωτοβουλίας Time’s Up που είχε ως στόχο τον τερματισμό της σεξουαλικής κακής συμπεριφοράς στη σόουμπιζ.

Οι δικηγόροι Kaplan, John Quinn, Julie Fink, Davida Brook σημειώθηκε σε δικαστικά έγγραφα ότι έψαχναν να αποχωρήσουν από την υπόθεση σε μια κίνηση που ενέκρινε η ηθοποιός.

Η 34χρονη, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, «έχει διατηρήσει τις υπηρεσίες μιας άλλης δικηγόρου που έχει λάβει άδεια στη Βιρτζίνια, της Elaine Bredehoft», καθώς η υπόθεση προχωρά εκεί.

Μάλιστα, «δεν αντιτίθεται στην απόσυρση του αποχωρούμενου συμβούλου και έχει εγκρίνει την προτεινόμενη εντολή που επιτρέπει την απόσυρση», σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Η προηγούμενη νομική εταιρεία που είχε αναλάβει την Heard, Kaplan Hecker & Fink LL, δήλωσε ότι «ήταν περήφανοι που υπηρέτησαν ως σύμβουλοι της Amber», υποδηλώνοντας ότι η αποχώρησή τους ήταν ένα υποπροϊόν της μεταφοράς της υπόθεσης στη Βιρτζίνια εν μέσω αναθεωρημένων ρυθμίσεων μετά την καραντίνα του COVID-19 και το σταδιακό άνοιγμα ξανά.

«Στις περίεργες και απροσδόκητες συνθήκες του σημερινού κόσμου, καθώς τα ταξίδια και τα logistics έχουν γίνει πιο δαπανηρά υπό το φως της πανδημίας, κατανοούμε την απόφαση να μεταφέρουμε την υπόθεση σε τοπικό δικηγόρο με έδρα τη Βιρτζίνια», δήλωσε η δικηγορική εταιρεία. «Πιστεύουμε την Amber και πιστεύουμε στην Amber».

Από την πλευρά του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Depp Adam Waldman αντέδρασε λέγοντας ότι «για χρόνια, οι #TimesUp και άλλοι επιχείρησαν να επωφεληθούν από το ψέμα κακοποίησης της Amber Heard».

«Οι δικηγόροι της δεσποινίδος Heard, ένας εκ των οποίων ίδρυσε το Ταμείο Νομικής Άμυνας #TimesUp, προφανώς αποδεσμεύτηκαν από τις αδιαμφισβήτητες απάτες της Heard. Σκοπεύουμε να ανακαλύψουμε το γιατί», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15