search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Η Apple ετοιμάζει ένα εντελώς διαφορετικό iPhone, αλλά… όχι ακόμα (Photo)

16.06.2020 17:06
Η Apple ετοιμάζει ένα εντελώς διαφορετικό iPhone, αλλά... όχι ακόμα (Photo) - Media

 

Μετά τη Samsung, την Motorola και την Huawei, φαίνεται ότι και η Apple υποκύπτει στον πειρασμό να κυκλοφορήσει ένα iPhone με τελείως διαφορετική μορφή από αυτή που γνωρίζουμε ως τώρα.

Συγκεκριμένα, γνωστός leaker, ο οποίος πολύ συχνά παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Apple παραδέχθηκε στο Twitter ότι στα σκαριά βρίσκεται iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη.

O leaker είπε ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν θα κυκλοφορήσει το 2020, χρονιά για την οποία είναι προγραμματισμένο το iPhone 12, χωρίς πάντως να πει πότε η Apple σχεδιάζει να το παρουσιάσει.

Δεχόμενος, δε, ασφυκτική πίεση, είπε ότι το συγκεκριμένο iPhone δεν θα είναι σαν το Motorola Razr ή το Samsung Z Flip, αλλά θα αποτελείται από δύο χωριστές οθόνες που θα ενώνονται μεταξύ τους.

Η ιδέα αυτή έχει σε κάποιο βαθμό χρησιμοποιηθεί από την LG στο τηλέφωνο G8X ThinQ, ωστόσο ο leaker είπε ότι όταν θα συνδέονται, οι δύο οθόνες θα σχηματίζουν ενιαίο σύνολο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συσκευή δεν θα έχει τη γνωστή εγκοπή, αλλά ένα μικρό «μέτωπο» στην εξωτερική οθόνη για την κάμερα του βιομετρικού ξεκλειδώματος.

Σημειώνεται ότι στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει renders για flip phone της Apple, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η εταιρεία έχει άλλα σχέδια για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Πηγή: Tom’s Guide

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43