search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Παιδάκι ξεγέλασε τον θάνατο: Έπεσε από το πατίνι και πέρασε από πάνω του ολόκληρο αυτοκίνητο (Video)

16.06.2020 17:39
Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε ο 11χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ηλεκτρικό πατίνι - Media

 

Το 4χρονο παιδάκι κυριολεκτικά ξεγέλασε τον θάνατο και το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κόβει την ανάσα. Το παιδάκι έκανε πατίνι στο δρόμο όταν ξαφνικά από κάτι νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα έχασε την ισορροπία του και έπεσε.
Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από το παιδί, δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και συνέχισε να οδηγάει ευθεία. Το όχημα πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το παιδί χωρίς ευτυχώς να το ακουμπήσει και χωρίς να του προκαλέσει τον παραμικρό τραυματισμό. 
Όταν ο οδηγός συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί κοκάλωσε το αυτοκίνητο και γεμάτος άγχος βγήκε έξω. Περίμενε να δει το παιδάκι νεκρό. Όταν το είδε να σηκώνεται και να σκουπίζεται από τα χώματα της ασφάλτου ο οδηγός σχεδόν λιποθύμησε. Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο της πόλης Γκανσού της Κίνας. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03