search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Απαγωγή Μαρκέλλας: Επιβεβαιώνει η ιατροδικαστής την ανίχνευση κοκτέιλ ναρκωτικών στη 10χρονη (Video)

17.06.2020 06:58
Απαγωγή Μαρκέλλας: Κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων πίσω από την αρπαγή εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (Video) - Media

 

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η είδηση που έγινε γνωστή την Τρίτη πως στο αίμα της 10χρονης Μαρκέλλας εντοπίστηκαν ουσίες από κοκτέιλ ναρκωτικών.

«Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε», σημείωσε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από της δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:11