search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Δράμα: Πρωτόγνωρες εικόνες μετά την χθεσινή νεροποντή – «Επιστρατεύτηκαν» μπουλντόζες για να μαζέψουν το χαλάζι (Video/Photos)

17.06.2020 08:17
Δράμα: Οικογενειακή τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης - Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από τσακωμό (Video) - Media

 

Ξαφνική νεροποντή σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Δράμα, με μεγάλους όγκους νερού και χαλαζιού.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε περίπου 60 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από σπίτια και καταστήματα, ενώ πέντε άτομα απεγκλωβίστηκαν από τα αυτοκίνητά τους

Το χαλάζι έπεσε σε τόσο μεγάλες ποσότητες, που μετά το πέρας της καταιγίδας, χρειάστηκαν μηχανήματα για να ανοίξουν και πάλι τους δρόμους.

Το χαλάζι που έπεσε κάλυψε αρκετά σημεία της πόλης και βγήκαν μπουλντόζες για να το μαζέψουν.

«Δύσκολη νύχτα.. Πρωτοφανής για τα δεδομένα της Δράμας ο όγκος του νερού και του χαλαζιού που έπεσε απόψε στην πόλη μας. Μία ξαφνική μεγάλη νεροποντή. Τεράστιος ο όγκος του νερού που έπεσε μέσα σε λίγα λεπτά.Αυτή την ώρα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τον Δήμο Δράμας και την ΔΕΥΑΔ μέσα στην πόλη με τα μηχανήματα και τα συνεργεία μας σε διάφορες περιοχές. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί καθ όλη την διάρκεια της νύχτας και το ξημέρωμα» ανέφερε σε ανάρτησή του, στο Facebook, o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης Δήμου Δράμας, Ιωάννης Καψημάλης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15