search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Προμαχώνας: Ουρές χιλιομέτρων και σήμερα στα σύνορα-Τεράστια η ταλαιπωρία των οδηγών (Video)

17.06.2020 10:20
Προμαχώνας: Ουρές χιλιομέτρων και σήμερα στα σύνορα-Τεράστια η ταλαιπωρία των οδηγών (Video) - Media

 

Τεράστια ουρά έχει δημιουργηθεί και σήμερα στο τελωνείο στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα μετά το άνοιγμα των συνόρων. Ο Προμαχώνας είναι για ακόμα μία μέρα απροσπέλαστος

Μάλιστα, σύμφωνα με ακροατές του Ράδιο Θεσσαλονίκη η ουρά πριν λίγη ώρα ήταν πάνω από 10 χιλιόμετρα! Οι διελεύσεις είναι συνεχείς ενώ σημειώνεται ότι ίδια εικόνα έχουμε καθημερινά από την Δευτέρα που άνοιξαν τα σύνορα με τη γείτονα χώρα.

Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές και σήμερα, από πολύ νωρίς το πρωί, και όπως τονίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Προμαχώνα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η διέλευση των αυτοκινήτων να γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και να μην υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Εκτιμούν δε, ότι η κίνηση των αυτοκίνητων θα παραμείνει αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πιθανόν να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στην μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ ρεπόρτερ που βρίσκεται στην περιοχή, μετά από κυβερνητική παρέμβαση, ανοίξαν τα σύνορα για τους επισκέπτες από χώρες της Ε.Ε (Βούλγαρους, Ρουμάνους, κλπ.) οι οποίοι δεν θα υπόκεινται σε τεστ για τον κορωνοϊό ή θα γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε κάποιους από αυτούς, ενώ θα συνεχίσουν να διενεργούνται κανονικά  τα τεστ για τους πολίτες των τρίτων χωρών 

Όσοι υποβάλλονται στα τεστ θα πρέπει να μπουν υποχρεωτικά σε καραντίνα μιας ημέρας μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:54