search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:52
MENU CLOSE

Προσήχθη η κοκκινομάλλα που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα

17.06.2020 12:13
Απαγωγή Μαρκέλλας: Κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων πίσω από την αρπαγή εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (Video) - Media

 

 

Στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης προσήχθη και κρατείται αυτή την ώρα η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης την 10χρονη Μαρκέλλα κατά την επιστροφή της από το σχολείο στην Κάτω Τούμπα και την άφησε ελεύθερη σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα κοντά σε βενζινάδικο στην Καλαμαριά.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νωρίτερα το μεσημέρι από αστυνομικούς στην Παραλία Κατερίνης. Η ίδια φέρεται να είχε αναγνωριστεί από την ανήλικη ενώ η παρουσία της επιβεβαιώθηκε από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στη διάθεση των αρχών. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ταυτοποιήσει τα στοιχεία της και το τελευταίο 24ωρο οι έρευνες επικεντρώθηκαν εκτός Θεσσαλονίκης, όπως μετέδωσε χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγές των διωκτικών Αρχών ανέφεραν ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου συνόδευσε την μικρή μαθήτρια με ταξί στην Καλαμαριά όπου την άφησε. Κατά τις ίδιες πηγές, η γυναίκα, που περιγράφεται στις καταθέσεις μαρτύρων ως κοκκινομάλλα, φέρεται να συνδέεται με το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και πιθανότατα κατά το παρελθόν να διέμενε στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μικρής μαθήτριας.

Από την κατάθεσή της στην αστυνομία εκτιμάται ότι θα δοθεί απάντηση σε μια σειρά από ερωτήματα με βασικότερο αυτό που αφορά το κίνητρο της πράξης της.

 

Στο μεταξύ, σοκ αλλά και προβληματισμό έχει προκαλέσει η ανίχνευση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, που παραμένει αποκλεισμένη από το περιβάλλον της και υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα, οι έρευνες για την υπόθεση φαίνεται να βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, επιβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις «έδειξαν ότι υπάρχουν ψυχοτρόπες ουσίες», για να τονίσει ότι, «είμαστε ακόμα στην αρχή της επίπονης αυτής διαδικασίας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:52