search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19
MENU CLOSE

Στην Κίνα συνεχίζουν να σφάζουν σκυλιά και να τα πωλούν σε υπαίθριες αγορές, παρά την απαγόρευση του κράτους (Video)

17.06.2020 13:00
Στην Κίνα συνεχίζουν να σφάζουν σκυλιά και να τα πωλούν σε υπαίθριες αγορές, παρά την απαγόρευση του κράτους (Video) - Media

 

Πριν από λίγο καιρό στην Κίνα θεσπίστηκε νόμος που χαρακτηρίζει τους σκύλους «ζώα συντροφιάς». Όμως δεν θεσπίστηκε νόμος που να απαγορεύει να σφάζουν τα σκυλιά και να τα τρώνε. Έτσι συνεχίζουν να υπάρχουν υπαίθριες αγορές σε διάφορα βάρβαρα φεστιβάλ όπως αυτό του Γιουλίν, στις οποίες οι πάγκοι είναι γεμάτοι από σφαγμένα σκυλιά προς πώληση. 
Μάλιστα πριν από δυο ημέρες κινέζοι ακτιβιστές κατάφεραν να σώσουν 10 σκυλάκια, λίγο πριν τα σφάξουν για να τα πουλήσουν στο πανηγύρι. Το βίντεο που θα δείτε είναι εξοργιστικό. Κινέζοι πωλητές ψιλοκόβουν σφαγμένα σκυλιά για να τα κάνουν μικρές μπουκίτσες και να τα πουλήσουν στο ετήσιο πανηγύρι Γιουλίν. 
 

Κίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19