search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:02
MENU CLOSE

Η Σακίρα όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Κάνει skateboard σαν επαγγελματίας (Video)

17.06.2020 13:15
Η Σακίρα όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Κάνει skateboard σαν επαγγελματίας (Video) - Media

 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα αποφάσισε να ξεκινήσει νέο χόμπι και είναι άκρως ενθουσιασμένη με αυτό.

Η ποπ τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, όπου κάνει σκέιτμπορντ και σημείωσε χιουμοριστικά: «Το νέο μου χόμπι. Ηταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό και την αγγειοπλαστική». Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 1,7 εκατομμύρια views και οι θαυμαστές της Σακίρα ενθουσιάστηκαν με την επιλογή της.

Στο βίντεο την βλέπουμε να φοράει κράνος και με ένα τεράστιο χαμόγελο να απολαμβάνει τις βόλτες της κάνοντας σκέιτμπορντ, το οποίο της πηγαίνει πολύ. Oσα χρόνια κι αν περάσουν από το ντεμπούτο της στη μουσική, η Σακίρα κρατά πάντα αμείωτη την απίθανη ενέργειά της επάνω στη σκηνή, χάρη στην οποία ξεχώρισε αμέσως στο διεθνές πεντάγραμμο. Οι εκατομμύρια θαυμαστές της Σακίρα ανά τον κόσμο συνεχίζουν να την ακολουθούν πιστά.

Το νέο χόμπι της Σακίρα αποκαλύφθηκε μέσω του προφίλ της στο Instagram και οι θαυμαστές της ζήτησαν κι άλλα βίντεο να δουν από τις επιδόσεις της στο σκέιτμπορντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My new hobby: it was either this or pottery

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

Πηγή:bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:02