search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Αυτό είναι το σπίτι – φρούριο του ψευτογιατρού – Στους γείτονες δήλωνε πιλότος (Photos/Video)

17.06.2020 14:50
Συνέλαβαν γιατρό «μαϊμού» στην Κίσαμο  - Media

 

Master στην απάτη είχε γίνει ο 47χρονος ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Το newsit.gr βρέθηκε στο σπίτι – φρούριο που είχε και εκεί αποκαλύφθηκαν και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι ο άνθρωπος αυτός που κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως γιατρός ενώ δεν ήταν πήρε στο λαιμό του άρρωστους και απελπισμένους ανθρώπους οδηγώντας τους στον θάνατο, έλεγε ψέμματα παντού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του στους ίδιους δεν είχε συστηθεί ως γιατρός αλλά ως πιλότος! Το σπίτι του έχει παντού κάμερες και ψηλούς φράχτες και κανείς δεν μπορεί να δει μέσα σε αυτό.

Εκεί, τον έπιασαν χθες το μεσημέρι στην πολυτελή βίλα των 300 τ.μ. στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου έμενε το τελευταίο διάστημα. Με τα χρήματα των θυμάτων του, μάλιστα, έφτιαχνε και πισίνα. Έξι αυτοκίνητα της ασφάλειας και μια μηχανή έφτασαν στο σημείο και του φόρεσαν χειροπέδες.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του newsit.gr, ο 47χρονος είχε φροντίσει να “εξοπλίσει” το σπίτι όπου έμενε με κάμερες ασφαλείας για να… παρακολουθεί όλα όσα γίνονταν εκτός του πέτρινου τοίχου.

Ο 47χρονος είχε “οχυρώσει” το σπίτι του με τουλάχιστον πέντε κάμερες, κάγκελα και μια ενισχυμένη σιδερένια πόρτα.

Οι γείτονές του δήλωσαν πως δεν είχαν πολλά πολλά μαζί του, κάποιοι μάλιστα είπαν ότι δεν είχαν καν καταλάβει ότι ο άνθρωπος που ζούσε στη βίλα είχε οικογένεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:08