search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Απίστευτα πράγματα: Τέσσερις στους δέκα Αυστριακούς πιστεύουν ότι πίσω από τον κορωνοϊό κρύβεται ο… Μπιλ Γκέιτς

17.06.2020 15:00
Μπιλ Γκέιτς: Αν έχουμε εμβόλιο, οι πλούσιες χώρες μπορεί να επανέλθουν έως τα τέλη του 2021 - Media
 
Σοκάρουν πραγματικά τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία από το ίδρυμα Austrian Corona Panel Project, καθώς οι απαντήσεις όσων συμμετείχαν σε αυτή δείχνουν ότι οι πολίτες σε μια από τις πλέον πλούσιες και ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης είναι δραματικά επιρρεπείς στις θεωρίες συνωμοσίας.
 
Συγκεκριμένα, το 39% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν είναι σίγουρο ότι ο Μπιλ Γκέιτς και το ίδρυμά του δεν βρίσκονται πίσω από την πανδημία του κορωνοϊού και το σχέδιο για μαζικούς εμβολιασμούς του πληθυσμού, μια θεωρία συνωμοσίας που είναι αρκετά διαδεδομένη σε ακραίες γωνιές του διαδικτύου και όχι μόνο.
 
Στην ίδια έρευνα, σχεδόν το 20% δήλωσε ότι θεωρεί ότι ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί μέσα από το δίκτυο 5G, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το υψηλότερο ποσοστό (29%) των ανθρώπων που πιστεύουν τη θεωρία για τον Γκέιτς και τα εμβόλια δηλώνει ότι ψηφίζει/στηρίζει το ακροδεξιό FPÖ.
 
Και μη χειρότερα…
 
Πληροφορίες: Der Standard
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:02