search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»: Χρήματα σε ιστοχώρο με θέματα από το 2009

17.06.2020 16:00
Καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»: Χρήματα σε ιστοχώρο με θέματα από το 2009 - Media

 

Έκπληξη προκάλεσε η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ΜΜΕ που έλαβαν κρατική διαφήμιση από την καμπάνια «Μένουμε Ελλάδα», αφού μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται ιστοσελίδες «φαντάσματα» χωρίς περιεχόμενο και αναγνώστες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μηδαμινής αναγνωσιμότητας ηλεκτρονικό περιοδικό wishmag.gr του παρουσιαστή Σωτήρη Πολύζου, το οποίο αν και το περιεχόμενό του έχει να ανανεωθεί αρκετά χρόνια, φιγουράρει ανάμεσα σε δημοφιλείς ιστοσελίδες με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι σήμερα ποια ποσά έλαβε καθεμία από αυτές.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχει στη διάθεσή του το magnesianews.gr ο Σωτήρης Πολύζος είχε δημιουργήσει πριν από περίπου μία δεκαετία τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ως την ηλεκτρονική έκδοση του έντυπου περιοδικού που κυκλοφορεί μερικές φορές το χρόνο. Εκεί αναπαράγονταν τα ίδια πρόσωπα που πρωταγωνιστούν και στην έντυπη έκδοση μεταξύ των οποίων και συνεργάτες του Σ.Πολύζου.

Η ιστοσελίδα όμως φαίνεται να αφέθηκε στην τύχη της αφού το περιεχόμενό της παραπέμπει σε εκδηλώσεις που έγιναν πριν από αρκετά χρόνια και τα πρόσωπα που δίνουν συνεντεύξεις έχουν προ πολλού εξαφανιστεί από το προσκήνιο, τηλεοπτικό και μη.

Για να γίνει κατανοητό πόσο παλιό είναι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας στην κατηγορία «Θέατρο» η τελευταία ανάρτηση αφορά σε μια παράσταση της ομάδας performers, μίμων, ηθοποιών και μουσικών «Family Flotz» που φέρονται να έδωσαν παράσταση στο βόλο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ το 2009!

Επίσης στην κατηγορία «Εικαστικά» η τελευταία ανάρτηση αφορά έκθεση ζωγραφικής της γνωστής Βολιώτισσας ζωγράφου Δέσποινας Καφενταράκη που έγινε στο Τζόρτζιο Ντε Κίρικο το ίδιο έτος! Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι και στην κατηγορία «Σινεμά» η τελευταία ανάρτηση αφορά το ίδιο έτος και την κυκλοφορία της νέας ταινίας το Πέδρο Αλμοδοβάρ «Ραγισμένες αγκαλιές».

Το περιεχόμενο αυτό όπως γίνεται κατανοητό δεν προσελκύει εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον των αναγνωστών, κάτι που προκύπτει και από την ιστοσελίδα alexa.com που μετράει τη δημοφιλία των ιστοσελίδων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50