search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Νταλίκες μπαίνουν ανάποδα σε «είσοδο» της Εθνικής για να μην πληρώσουν διόδια (Video)

17.06.2020 16:12
Φθιώτιδα: Νταλίκες μπαίνουν ανάποδα σε «είσοδο» της Εθνικής για να μην πληρώσουν διόδια (Video) - Media

 

Έναν παράδοξο και σίγουρα επικίνδυνο τρόπο φαίνεται ότι έχουν βρει κάποιοι επαγγελματίες οδηγοί για να αποφεύγουν τα πλευρικά διόδια της Γλύφας,

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη με προορισμό το λιμάνι της Γλύφας, δε στρίβουν στην έξοδο για Γλύφα – Πελασγία, αλλά μπαίνουν με… την όπισθεν από την «είσοδο» που βρίσκεται λίγα μέτρα παρακάτω. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι κάνουν…

Ουσιαστικά κινούνται αντίθετα στην έξοδο που υπάρχει προς την εθνική οδό, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τροχαίο.

Σύμφωνα με καταγγελία οδηγού στο LamiaReport, ο οποίος περνάει από το σημείο αφού είναι κάτοικος της περιοχής, το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος δύο φορές με ισάριθμα μεγάλα οχήματα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ήταν σύμπτωση. Ότι οι οδηγοί μπορεί να ήταν «ξεχασιάρηδες» και να έχασαν την έξοδο.

Δείτε τι κάνουν στο παρακάτω βίντεο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:08