search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Mεγάλος νικητής του Masterchef ο Σταύρος Βαρθαλίτης – Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός (Video)

18.06.2020 06:53
Mεγάλος νικητής του Masterchef ο Σταύρος Βαρθαλίτης - Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός (Video) - Media

Ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, έβαλαν τις ποδιές του τελικού και τα δυνατά τους, με σκοπό να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη. Ωστόσο, ένας ήταν αυτός που επικράτησε και δεν ήταν άλλος από τον Σταύρο Βαρθαλίτη ο οποίος κέρδισε τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή εκμυστηρεύτηκε στους κριτές ότι οι δυο διαγωνιζόμενοι έχουν συμφωνήσει ότι ο πρώτος θα δώσει μέρος του χρηματικού ποσού του επάθλου στον δεύτερο, καθώς κατά η διάρκεια του παιχνιδιού έχουν έρθει κοντά.

«Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Σταυρή για τα 50 χιλιάρικα. Νικητής, δεύτερος, κάτι θα γίνει, φίλοι είμαστε και κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον», αποκάλυψε

Στην πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef, που παρακολουθήσαμε την Τρίτη το βράδυ, οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να ετοιμάσουν δύο πιάτα, ενώ στο δεύτερο μέρος του τελικού, οι δύο μάγειρες του MasterChef κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, σε μια δοκιμασία που θα έκρινε το ποιος θα ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού.

Φέτος, ο τελικός δεν πραγματοποιήθηκε παρουσία και των υπόλοιπων παικτών που έλαβαν μέρος, λόγω κορωνοϊού.

Τηλεθέαση Τελικού

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο τελικός του MasterChef 4 σημείωσε ποσοστό 32,6% στο γενικό και 39,5% στο δυναμικό κοινό. Πέρυσι, τα ποσοστά ήταν 33,1% και 42% αντίστοιχα. Η τηλεθέαση του προγράμματος κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πάνω από το 40% και στο κρίσιμο τέταρτο της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έφτασε στο 45,3%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:03