search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Χάρης Λεμπιδάκης: «Υπηρέτησα το κίτρινο με μεγάλη μου χαρά – Θα ήθελα να δω την κηδεία του Παντελίδη από την τηλεόραση» (Video)

18.06.2020 07:14
Απαγωγή Λεμπιδάκη: Αθώοι οι 3 από τους 12 κατηγορούμενους - Εκτός φυλακής σύντομα και οι υπόλοιποι - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον καλό του φίλο Παντελή Παντελίδη και όσα βίωσε όταν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2016, ενώ αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία, παραδέχθηκε ότι από τη στιγμή που κάποιος ασχολείται με το lifestyle και τη showbiz δεν μπορεί να αποφύγει εύκολα ούτε το “κίτρινο’ ούτε το “ροζ”. Ο ίδιος, βέβαια, τόνισε ότι “με μεγάλη του χαρά” υπηρέτησε το “κίτρινο” για πολλά χρόνια…  

Φέρνοντας στη μνήμη του, μάλιστα, την κάλυψη της κηδείας του Νίκου Σεργιανόπουλου από τα ΜΜΕ, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε ότι ο κόσμος πετούσε αυγά και ντομάτες στα τηλεοπτικά συνεργεία που κάλυπταν το γεγονός.

Την οργή αυτή του κόσμου, ωστόσο, ο ίδιος δε φαίνεται να αντιλαμβάνεται ούτε και να συμμερίζεται καθώς δε δίστασε να πει ότι ως τηλεθέατης θα ήθελε να παρακολουθήσει live (!) την κηδεία του Παντελή Παντελίδη.

Ένα γεγονός που κατακρίθηκε έντονα, καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά που ΜΜΕ “ζουμάρουν” σε εικόνες που δε θα έπρεπε ποτέ να προβληθούν τηλεοπτικά, εκμεταλλευόμενα τον ανθρώπινο πόνο στο βωμό της τηλεθέασης.

«Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το κίτρινο και το ροζ… Πουλούσε αυτό εκείνη την εποχή, το έκανα με τον τρόπο μου. Δεν είχα ποτέ αντιπάθειες, δεν υπήρξε ένα πρόσωπο να με βρίσει, να με κατηγορήσει. Καλύψαμε και πολύ σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να βγάλουμε και το κίτρινο…

Πρόσωπα που πέθαναν, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μπάμπης Λαζαρίδης που έπρεπε να πάμε να καλύψουμε τις κηδείες που υπήρχαν πολλές προεκτάσεις και παρασκήνια πίσω από αυτό. Κάναμε ON και μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια και αριστερά μου ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης για να προσθέσει αργότερα: 

«Αν δεν είχα σχέση με την τηλεόραση και ήμουν στο σπίτι, θα ήθελα να δω την κηδεία του Παντελή Παντελίδη τηλεοπτικά. Όπως θα δεις και την κηδεία ενός πολιτικού… Όσοι πολιτικοί ηγέτες έχουν πεθάνει, έχουμε δει live και την κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα. Όταν υπάρχει σεβασμός από το κανάλι και τον παρουσιαστή, όλα μπορείς να τα πετύχεις με τον σωστό τρόπο.

Ο θάνατος του Παντελή με έχει στιγματίσει. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα, όπως το βιώσαμε και με όλα αυτά που έγιναν παρασκηνιακά. Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή, με πείραξε πάρα πολύ αυτό και ήθελα να φύγω από την τηλεόραση. Ήταν συγκεκριμένα άτομα που βρήκαν να πουν ότι “πήγε στην κηδεία κι έβαλε τζελ στο μαλλί”… Αυτοί οι καραγκιόζηδες δηλαδή να βγαίνουν και να κρίνουν έτσι κάποιους ανθρώπους, όχι μόνο εμένα, αλλά γενικά όσους ήμασταν κοντά στον Παντελή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:32