search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Ντάνι Μάστερσον: Για τον βιασμό τριών γυναικών κατηγορείται o πρωταγωνιστής του «That ’70s Show» (Videos)

18.06.2020 08:58
Ντάνι Μάστερσον: Για τον βιασμό τριών γυναικών κατηγορείται o πρωταγωνιστής του «That ’70s Show» (Videos) - Media

 

Για τον βιασμό τριών γυναικών πριν απο περισσότερα από 15 χρόνια κατηγορείται ο ηθοποιός και DJ Ντάνι Μάστερσον, γνωστός για τον ρόλο του στο πετυχημένο αμερικανικό sitcom «That ’70s Show».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάστερσον κατηγορείται ότι βίασε μια 23χρονη γυναίκα το 2001, μια 28χρονη στις αρχές του 2003 και ακόμη μία 23χρονη γυναίκα στα τέλη της ίδιας χρονιάς. Εφόσον κριθεί ένοχος και για τους τρεις βιασμούς, ο ηθοποιός κινδυνεύει να καταδικαστεί με κάθειρξη 45 ετών.

Ο ηθοποιός συνελήφθη αργά το πρωί της Τετάρτης και αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα, μετά την καταβολή εγγύησης. Οι κατηγορίες εις βάρος του προέκυψαν μετά από έρευνα από τις αρμόδιες Αρχές η οποία διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια, ενώ δεν του ασκήθηκε δίωξη για δύο ακόμα περιστατικά που αφορούν στον ίδιο ηθοποιό, λόγω ανεπαρκών στοιχείων στη μία περίπτωση και παραγραφής του αδικήματος στην άλλη.

Ο δικηγόρος του Μάστερσον, Τομ Μεζερό, δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι αθώος, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες όταν η αλήθεια βγει στο φως

«Προφανώς ο κ. Μάστερσον και η σύζυγός του έχουν σοκαριστεί από το γεγονός ότι αυτοί οι ισχυρισμοί, ηλικίας σχεδόν 20 ετών, κατέληξαν ξαφνικά σε απαγγελία κατηγοριών… Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν ξέρουν τον χαρακτήρα του και ότι οι κατηγορίες είναι αναληθείς», ανέφερε στην επίσημη δήλωσή του.

Ο Μάστερσον, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και μοντέλο Μπιζού Φίλιπς από το 2011. Οι βιασμοί φέρονται να έλαβαν χώρα όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στο απόγειο της φήμης του και συγκεκριμένα την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην ρετρό σειρά «That ’70s Show», στο πλευρό της Μίλα Κούνις και του Άστον Κούτσερ, η οποία παιζόταν στο Fox TV από το 1998 μέχρι το 2006.

Το 2017 οι Αρχές διεξήγαγαν έρευνα εις βάρος του, ωστόσο, η εν λόγω είδηση δεν είχε επιπτώσεις στην καριέρα του τότε. Μετά τις αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουάνστιν, ωστόσο, οι σεναριογράφοι της σειράς όπου πρωταγωνιστούσε, τον «έβγαλαν εκτός».

Εκείνη την περίοδο, ο Μάστερσον είχε αφήσει αιχμές ότι η ιδιότητά του ως μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας δημιουργούσε αρνητικό κλίμα εις βάρος του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:06