search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Τόλμη και Γοητεία: Με… ψεύτικες κούκλες θα γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές! (Video)

18.06.2020 10:47
Τόλμη και Γοητεία: Με... ψεύτικες κούκλες θα γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές! (Video) - Media

 

Σε έξυπνα τεχνάσματα καταφεύγουν οι συντελεστές της σειράς “Τόλμη και γοητεία” με σκοπό να καταφέρουν να γυρίσουν ερωτικές σκηνές εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με τη New York Post, η θρυλική σαπουνόπερα που έκανε πρεμιέρα το μακρινό 1987 και φέτος συμπληρώνει 33 σεζόν, ξεκίνησε πάλι τα γυρίσματα μετά από τρίμηνη διακοπή εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, επειδή ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού παραμένει υψηλός, οι ερωτικές σκηνές θα είναι στο εξής κάπως… διαφορετικές.

«Όταν ξεκινήσαμε την αναθεώρηση των σεναρίων αρχίσαμε να αφαιρούμε όλες τις ρομαντικές σκηνές, όμως το αποτέλεσμα ήταν κάπως “επίπεδο”. Έτσι, καθίσαμε όλοι μαζί κάτω και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να γυριστούν οι σκηνές χωρίς να παραβιαστεί ο κανόνας των 2,5 μέτρων απόστασης. Τελικά επαναφέραμε μια κούκλα που είχαμε χρησιμοποιήσει πριν από χρόνια ως πτώμα. Τη στήσαμε όπως έπρεπε, και ήταν πολύ πειστική», δήλωσε στην Post ο executive producer και επικεφαλής σεναριογράφος της σειράς, Μπράντλεϊ Μπελ,

Όπως τονίζει, η κούκλα είναι εξαιρετικής ποιότητας και πρόκειται να χρησιμοποιηθει με περούκα και κατάλληλο μέικ απ, προκειμένου να αντικαταστήσει κάποιες από τις πρωταγωνίστριες στις σκηνές πάθους. Οι συντελεστές της σειράς, μάλιστα, πραγματοποιούν έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο, προκειμένου να προμηθευτούν περισσότερες ανδρικές και γυναικείες φιγούρες, για μεγαλύτερη ευελιξία στα γυρίσματα.

Ένα ακόμη τέχνασμα που εξετάζεται από τους συντελεστές της σειράς είναι η «επιστράτευση» των συζύγων ορισμένων εκ των ηθοποιών για τις ερωτικές σκηνές.

«Σκεφτήκαμε ότι, αφού οι ηθοποιοί δεν μπορούν να αγγίζουν ούτε να αγκαλιάζουν σφιχτά ο ένας τον άλλον και αυτό δημιουργεί πρόβλημα, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από ορισμένους και ορισμένες συζύγους ηθοποιών να συμμετάσχουν ως αντικαταστάτες στις σκηνές φιλιών», εξηγεί ο Μπελ, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις των ενδιαφερομένων είναι θετικές..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21