search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:13
MENU CLOSE

Νέα εκπομπή με την Αθηναϊς Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο

18.06.2020 13:27
Νέα εκπομπή με την Αθηναϊς Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο - Media

 

Μια νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα στο Mega τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 10.00 το πρωί. Πρόκειται για τον «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑ», την εκπομπή που παρουσιάζουν η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει αναλάβει η Φιλιώ Γιαννακοπούλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Mega:

«Ο «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» ,το νέο μαγκαζίνο του MEGA θα έχει, όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας. Θέματα της επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και από όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού. Ακόμη, στήλες με θέματα για την υγεία, τη νέα επιχειρηματικότητα, το διαδίκτυο, την ψυχολογία, τη γυναίκα, το ευ ζην.

Η εκπομπή θα καταγράφει όλα όσα μας απασχολούν, θα δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα εστιάζει στη θετική και αισιόδοξη πλευρά της καθημερινότητας.

Η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με το χιούμορ τους και τις δικές τους αντιθέσεις «διαβάζουν» αλλιώς την ατζέντα της επικαιρότητας και με καθαρή ματιά στα πράγματα φωτίζουν τα ψιλά γράμματα κάθε είδησης.

«ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» Καθημερινά στις 10 το πρωί στο MEGA.

Ό,τι πρέπει για να αλλάξει το… κλίμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07