search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Μπρος στα κάλλη, τι είν’ ο πόνος – Δείτε το «εκρηκτικό» τατουάζ της Cardi B (Photo)

18.06.2020 16:20
Cardi B : Δημοσίευσε κατά λάθος γυμνή της φωτογραφία - Media
 
Μετά το άκρως extreme floral τατουάζ που ξεκινάει από το λαιμό και καταλήγει στο μηρό, η Cardi B αποφάσισε να μοιραστεί μια ακόμα δημοσίευση στο Instagram με ένα άλλο tattoo της που το περιποιήθηκε πέραν του δέοντος.
 

Η ράπερ πρόσθεσε νέες λεπτομέρειες στο αρχικό σχέδιο του tattoo που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του σώματός της, τονίζοντας το με ζωηρά χρώματα και παραπάνω σχέδια. Στην ανάρτηση, η Cardi πρόσθεσε μια φωτογραφία πριν και μετά με το τατουάζ που απεικονίζει ένα παγώνι.
 

Το «έργο τέχνης» που υπάρχει στο σώμα της – το οποίο ξεκινάει από το μηρό της ράπερ και τυλίγεται γύρω από το σώμα της μέχρι το κάτω μέρος της μέσης της – είναι πιο τολμηρό και πιο πολύχρωμο. Το σχέδιο διαθέτει φωτεινά μπλε φτερά, ένα μεγάλο ανοιχτό λουλούδι λωτού και μια ζωντανή φούξια πεταλούδα, μαζί με νέες, μικρότερες λεπτομέρειες λουλουδιών.
 
Η Cardi B εξήγησε στην ανάρτησή της ότι έχει το συγκεκριμένο τατουάζ εδώ και δέκα χρόνια και ότι “πέρασε ώρες πόνου για να βγει το τελικό αποτέλεσμα”.
 
Σημείωσε επίσης ο tattoo artist, Jamie Schene, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος και το λουλουδάτο τατουάζ της ράπερ ότι “έκανε μια αλλαγή στο παγώνι της Cardi!”, προσθέτοντας ότι “χτύπαγε” το συγκεκριμένο τατουάζ επί επτά ημέρες.
 
Πηγή: Marie Claire
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:08