search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Απόγνωση λόγω κορωνοϊού: Ξενοδοχεία αφήνουν τους… πελάτες να αποφασίσουν πόσα θα πληρώσουν

18.06.2020 16:40
Απόγνωση λόγω κορωνοϊού: Ξενοδοχεία αφήνουν τους... πελάτες να αποφασίσουν πόσα θα πληρώσουν - Media
 
Τρόπους να μειώσουν τη χασούρα ή και να αποφύγουν την οικονομική καταστροφή αναζητούν σε όλη την Ευρώπη οι άνθρωποι του τουρισμού, συχνά καταφεύγοντας σε… ακραία μέτρα.
 
‘Ετσι, μία αλυσίδα ξενοδοχείων σε Ισπανία και Πορτογαλία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πρωτότυπη μέθοδο για όσους θέλουν να ταξιδέψουν εκεί, αλλά και να μειώσουν κάπως το κόστος.
 
Αναλυτικά, η εταιρεία Be Live Hotels αποφάσισε να δώσει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να… καθορίσουν ως ένα βαθμό την τιμή του δωματίου που θα πληρώνουν.
 
Η διαδικασία, μάλιστα, είναι απλή. Μπαίνει κάπους στο site της συγκεκριμένης αλυσίδας και κάνει εγγραφή. Μετά επιλέγει προορισμό, διάστημα διαμονής και τον τύπο του δωματίου,
 
Και, τέλος, ακουλουθεί μια ερώτηση από το site: «Πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για αυτό το δωμάτιο».
 
O ενδιαφερόμενος πλέον έχει τρεις ευκαιρίες για να δώσει μια τιμή που θα γίνει αποδεκτή από το σύστημα και θα είναι χαμηλότερη από την τρέχουσα τιμή διανυκτέρευσης.
 
Αν… τα βρει με το σύστημα, τότε κάνει την κράτηση και ετοιμάζεται για διακοπές.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19