search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:23
MENU CLOSE

«Σεισμός» στη Βουλγαρία με τις φωτό του Μπορίσοφ – Πιστόλι στο κομοδίνο και 500εύρα – «Αυτός με κατασκόπευσε» (Photos)

18.06.2020 19:42
«Σεισμός» στη Βουλγαρία με τις φωτό του Μπορίσοφ - Πιστόλι στο κομοδίνο και 500εύρα - «Αυτός με κατασκόπευσε» (Photos) - Media

 

Σάλος έχει προκληθεί στη Βουλγαρία, λόγω φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και φέρεται να δείχνουν τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ να κοιμάται στην κρεβατοκάμαρά του με ένα πιστόλι πάνω στο κομοδίνο και το συρτάρι γεμάτο από 500εύρα. Ο ίδιος κατηγορεί τον πρόεδρο της χώρας, Ρούμεν Ράντεφ, ότι τον κατασκόπευσε με ένα drone.

 

Στη μία φωτογραφία ο Βούλγαρος πρωθυπουργός διακρίνεται να κοιμάται στο κρεβάτι του. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν ένα πιστόλι πάνω στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι και δέσμες χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι του κομοδίνου.

Ο Μπορίσοφ αμφισβήτησε την εγκυρότητα ορισμένων εικόνων, αλλά όχι όλων, που δημοσιεύθηκαν -μετά την ανάρτησή τους από ανώνυμο χρήστη στο διαδίκτυο- σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η διαρροή κλιμάκωσε μια ήδη τεταμένη σχέση μεταξύ του πρωθυπουργού και του πολιτικού του αντιπάλου, προέδρου Ράντεφ, ο οποίος αρνήθηκε σήμερα τις κατηγορίες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33