search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Καβάλα: Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε τροχαίο με μετανάστες μετά από καταδίωξη (Photos)

19.06.2020 05:57
Καβάλα: Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε τροχαίο με μετανάστες μετά από καταδίωξη (Photos) - Media

 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου του Αγίου Σίλα στην Καβάλα, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οχτώ μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός επιβάτη και τον βαρύ τραυματισμό ενός άλλου, ενώ οι υπόλοιποι νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ειδικότερα, διακινητής από τη Συρία, ο οποίος μετέφερε με όχημα που οδηγούσε επί της Εγνατίας Οδού εφτά μετανάστες, δε σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ξεκίνησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί από την πορεία του και να ανατραπεί, στο ύψος της διαταύρωσης του Αγίου Σύλλα.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Καβάλας, κλιμάκιο της Ασφάλειας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικό όχημα που καθάρισε τον δρόμο από τα λάδια.

Μετά από λίγο στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή ένας από τους μετανάστες,ενώ ένας άλλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο διακινητής τραυματίστηκε ελαφρά και συνελήφθη από την αστυνομία.

Δείτε φωτογραφιίες που δημοσίευσε το τοπικό site proininews.gr:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33