search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:35
MENU CLOSE

Κώστας Τουρνάς: Πολύ γενναία η απόφαση της Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι (Video)

19.06.2020 06:31
Συνταξιούχος πλέον ο Κώστας Τουρνάς - Αποκάλυψε τι σύνταξη παίρνει (Video) - Media

 

Μια συνέντευξη εφ ‘ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς, μιλώντας στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει βγει στη σύνταξη, ενώ αναφερόμενη στη Χαρούλα Αλεξίου, χαρακτήρισε την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι “γενναία”. Ωστόσο, και ο ίδιος δε θα δίσταζε να κάνει το ίδιο, αν έκρινε ότι χρειαζόταν.

«Είμαι σε ηλικία σύνταξης, το ξέρει ο κόσμος. Η σύνταξη που παίρνω είναι λίγο πάνω από τα 1000 ευρώ, είναι πολύ γενναία απόφαση να πεις φτάνει μέχρι εδώ, δεν μπορώ άλλο. Εννοείται πως θα το έκανα, 100%».

Ο Κώστας Τουρνάς αναφέρθηκε και στην Καίτη Γαρμπή την οποία θεωρεί ιδιαίτερα ταλαντούχα, ενώ αποκαλύπτει ότι δεν πήγε ποτέ στη Euroision γιατί πάντα υπήρχε κάποιος… καλύτερος από εκείνον για να πάει.

«Η Καίτη Γαρμπή έδειξε από μωρό παιδί ήταν ταλαντούχα. Το μεσημέρι στις 14:00 μου ζήτησε ο παραγωγός της τραγούδια και στις 17:30 του έδωσα 5 τραγούδια, τα οποία δεν τα είχα, τα έκανα σε αυτό το τρίωρο. Eurovision είχε πάντα καλύτερους να πάνε από εμένα».

Ερωτηθείς αν θα έγραφε τραγούδια για την Άννα Βίσση είπε: «Δεν φαντάζομαι να υπήρχε λόγος να γράψω τραγούδια για την Άννα Βίσση».

Τέλος, μίλησε για τις απορρίψεις που έχει δεχθεί στην πορεία του, αναφέροντας την ατάκα “Μόνο για τραγούδι δεν κάνεις” που του είχε πει κάποτε ο Μαστοράκης.

Κάτι που όπως παραδέχθηκε τον είχε ενοχλήσει τότε… 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31